105 tankar om “Första inlägget

 1. Lotta says:

  Idag har jag fått min allra första healing session av Anette, det var en ny positiv upplevelse som jag kommer göra om. Fick även till mig budskap som var klockrena och något får jag tänka till om. Kan verkligen rekommendera Anette! ❤️

  • Anneli Witze'n says:

   Tack fina Anette. För årsläxan jag vann. Stämde exakt på mig och jag ska ta till mig de tänkvårda orden.🙏❤Rekommenderar Anette 🤗❤det är andra gången hennes ord träffat exakt rätt 🤗Tack .

 2. Benny says:

  Reikistenarna på mina chakran tog bort nackvärken dagen efter. Jag fylldes dessutom med energi som gjorde mej pigg o glad samt lugn.

  • Anneli Witze'n says:

   Annette, du hade så rätt, det var mitt i prick. Glädjande budskap kom den 9 juli skrev vi på husförsäljningskontraktet. Nu börjar allt vända positiva saker händer helt plötsligt. ❤

 3. Ingegerd Svensson says:

  Känner mig starkare och hoppas att det ska bli bättre. Mina förhoppningar till dig Anette är stor. Mycket som jag fick till mig kände jag stämde det var bara moster som inte stämde. Men det kan vara min mans mormor. Åter kommer gärna .Tack fina du💗

 4. Malin says:

  Hej!!

  Fick i dag min allra första healing av Annette. Jag har väldigt svårt o slappna av o har ont i nacke o rygg från mitt arbete inom vården. Efter healingen spreds ett lugn i kroppen. Tack 🌸🌸

 5. Katja says:

  Har idag haft min första healing, en otrolig upplevelse vilket jag varmt rekomenderar! ✨ min intensiva smärta har minskats markant, fina anette bekräftade även var min problematik ligger, vilket hon inte visste innan och som jag fått bekräftat på röntgen. Helt otroligt! Så tacksam! ❤

  • Theresa Quist says:

   Kan varmt rekommendera Anette denna pricksäkra och skickliga kvinna.
   Jag har mottagit healing ett X antal gånger som vid varje tillfälle har haft en magisk effekt på mig.
   Angående vägledning så har allt det Anette lyft upp stämt till hundra procent.
   Är mycket tacksam för att jag har haft möjligheten att komma i kontakt med dig och dina tjänster som du på ett professionellt sätt utfört.
   Stort tack ❤️🙏🏽

 6. Pia Möller Heikkilä says:

  Tog emot healing av Annette i kväll.Tack så jättemycket❤ healingen kändes varm och behaglig…märkte mycket i magen fick nästan lite ont men blev sedan lugn…kände värme i ansiktet och nacken. Tack än en gång för en härlig healing🙏❤

 7. Charlotte Bernholm Wall says:

  Fick healing av Annette idag. Har halvsidig ansiktsförlamning och det pirrade mycket i kinden/käken och efter en stund kändes det som om trycket i den sidan huvudet släppte. Jag känner mig mycket lättare nu, det hjälpte verkligen. Tack 💖🙏🏻

 8. Anne-Lie Wedin says:

  Fick healing av Anette ikvall..Det var helt underbart, hur det än går till. En jämn värme spred sig över ryggen/axlar/ nacke. (kändes som ett hjärta) Värmen var konstant och efter en liten stund blev jag kall på en ’prick’ i pannan, då startade ökad värme, (som linement) först i ryggen, sedan nacke och sist axlar (hö sida först) på vä sida en strålning upp i halsen/käken. Den jämna värmen är fortfarande kvar..såå skönt..känner mej tom. glad.. tusen tusen tack ❤️ ❤️ 🌼🌼💖

  • Birgitta says:

   Jag har ställt frågan till tre olika medium och frågat i stort sett samma saker och det roliga i det hela är att de svarar samma sak oberoende av varandra! Det var riktig kul. Då måste man ju tro på det här.
   Det är ju första gången jag gör något sådant och då från tre.
   Dom jobbar ju på olika sett men får samma svar. Jag beundrar er alla och har respekt för er! 🌸🌸🌸

 9. Eva says:

  Jag har fått healing av Anette.
  Kan varmt rekommendera henne!
  Det blev varmt och det pirrade i kroppen.
  Jag såg olika färger komma och gå under själva healingen.
  Jag blev alldeles avslappnad efteråt.
  Hon kunde känna in var i kroppen healingen behövdes.
  Tack snälla så mycket! ❤❤❤

 10. Maria Nordbergh Möller says:

  Idag fick jag reikibehandling på nacken på distans av Anette. Helt underbart. Jag kände värme, tryck och stickningar. Tack så jättemycket.

 11. Weronica Adamsson says:

  Tack Anette för den healing du gav mig💖💕. En healing där kroppen roterar o drar precis som om det ska ställas tillbaka o hitta tillbaka till startpunkten. En mycket positiv upplevelse ser framemot kroppens vidare svar på denna behandling. 😇😍

 12. Agneta says:

  Fick en fantastisk healing i onsdags fm, som jag aldrig upplevt föru. Jag kände tydligt hur olika moment skedde runt skuldrorna och hur det påvekade andra delar som är sammankopplade som framför allt nackfäste o ländrygg framför samt en värmande o djup känsla i skulderpartiet, som sprider värme. Det stämde mkt väl att det var min vänstra sida som var värst och har o har haft ihållande värk i vänster öra pga spänningar 🙂 Tusen tack o blev liggande o njöt av värmen och känslan ett bra tag efteråt. Och mitt skulderparti o spänningarna därifrån är mkt bättre så tusen tack för hjälpen 💞

 13. Marie says:

  Jag fick healing för min nacke jag säger bara Wow vilken underbar känsla, värme och smärta /stelhet lindrandes otroligt mycket tack så jättemycket ❣️ 💕

 14. Sara says:

  Idag har jag fått behandling av min rygg. Jag krockade -11 och har därefter haft problem. Men denna behandling var helt otrolig. Var som en sten lättade från axlarna och ryggen kändes lätt igen. Vibrationer och pirrande.
  Blev liggande ett tag efter, och sög in mer värme. ❤️
  Tack för allt! ❤️ Jag återkommer absolut igen! ❤️

 15. Camilla Andersson says:

  Tack så hjärtligt fina du för healingen jag fick idag 😍 Det kändes som invärtes massage och min värk i huvudet och nacke är som bortblåst! Kan vrida på huvudet utan att det känns stelt och tar emot 😍

 16. Maria H says:

  Tack så mycket för healingen!! 🌺🌺🙏 Du är duktig på att läsa av å se små detaljer å…! 🌺🌺🤗

 17. Carina Karlsson says:

  Anette har läst mina djur på distans, min katt Pelle och häst Lasse. Jag är väldigt nöjd med läsningarna hon gjorde, mycket att det Anette berättade känns igen…en del av det jag fick till mig var nytt men när jag tänkt efter så stämmer det oxå. Tusen tack för ditt jobb Anette!

 18. Caroline Persson says:

  Anette Nyström tack snälla 💕 stämde väldigt bra det du fick fram. Kan verkligen rekommendera dej 😘

 19. Mirja says:

  Idag hade vi avläsning av Zhelda min fina pumitjej på 8 år.
  Det stämde så himmelens bra o jag fick även veta att jag gör rätt med Zhelda.
  Härligt att få slappna av o inte behöva oroa sig. Rekommenderar henne varmt❤️💕

 20. Lena Larsson says:

  Tack så mycket ❤️ Anette för ditt så fina svar på min fråga.. Nu känner jag mig mycket lugnare och vågar hoppas på att allt ska gå bra 😍. Stort Tack igen för fint budskap ❤️🤗 Kram Lena.

 21. Lena Larsson says:

  Stort Tack fina Anette ❤️🙏 för ditt fina budskap och svar på min fråga .. Nu känns allt mycket bättre. Jag känner mig lugnare och vågar hoppas på att allt ska bli bra 🤗❤️ Tack 🙏❤️ Kramar Lena.

 22. Mikela says:

  Idag har min katt Cooper fått prata av sig med Anette. Mycket intressant och givande. Mycket av det hon sa förstår jag och nu vet jag mer varför och kan hålla lite extra koll på det och hjälpa honom. Nu ligger han fullt avslappnad bredvid mig i soffan o tar igen sig efter healingen. Vi är båda väldigt tacksamma o nöjda <3

 23. Efi ioannidou says:

  Jag fick en budskap av dig en liten budskap men så viktig för mig och så mitt i prick ! Jag återkommer gärna för en större lägning och hjälp av dig! Tack ! ❤️

 24. Gerli says:

  Tack fina Anette för budskapet jag fick idag😍! Allt som har hänt i mitt liv stämde mitt i prick och jag hoppas att framtidsbudskapet blir likaså😊💖💖! Rekommenderar henne varmt🌺😊!

 25. Helena says:

  Hej fina🌷
  Tusen tack för budskapet, och Kärleken 🙏 Känner verkligen igen mig i allt du skrev . Allt kändes så jag. Tack än en gång 🙏❤🌷

 26. Maria jonsson says:

  Har fått vägledning av Anette
  Tack för fina ord o klok vägledning ❤
  Mycket som stämmer i nuläget o jag känner att det finns gott hopp i framtiden oxå genom att lyssna på hennes ord.
  Återkommer gärna framöver 🤗

 27. Camilla says:

  Fick i förra veckan en chakrabalansering och healing av Anette. Efteråt kände jag mig lugn och avslappnad. Nu dryga veckan efteråt, känner jag att min egen energinivå äntligen är på väg uppåt igen. Tack för en härlig avkoppling och goda tips på vägen.

 28. Jenny unosson says:

  Stämmer så himla bra de du får fram❤️ Kan verkligen varmt rekomendera Anette 💕 tack🙏🦋
  Varmaste kramen 🦋❤️ Jenny

 29. Sandra Wallin says:

  Tarotläggningen hos Anette stämde mitt i prick med hur jag är som person och vad som sker i mitt liv och med mig just nu. Hoppas förutsägelserna om framtiden stämmer också! Kan verkligen rekommendera att göra en läggning hos Anette ❤️
  Tack för ditt fina arbete och det ljus du sprider ✨🙏🏻✨

 30. Christin Eriksson says:

  Tack fina du för chakra balanseringen och Healing som jag fick av dig känns väldigt bra i kroppen, lungn och avslappnad för har varit väldigt spänns den sista tiden och bra tips som är bra för mig att följa 🙏💖önskar dig lycka till med ditt arbete som gör oss glad och harmoniska💖

 31. Anneli says:

  Hade tur att vara 1 av de 3 som fick ett budskap från Anette i en grupp på FB. Det stämde mitt i prick vad som händer i mitt liv, vad jag oroat mig för och att det snart kommer lösa sig med ett avtal som har med ekonomin att göra. Plus mannen som stöttar mig till 100 % det är det ingen annan som vet något om. Det var helt klockrent känner mig så nyfiken att boka en tid hos Anette.

 32. Susanne Anderberg says:

  Anettes fina läggning kommer att stärka mig framöver. Hon prickade in både mig, mina barn och tom min katt 🙂 NU ser jag fram emot framtiden <3 <3

 33. Katarina Rosenqvist says:

  Idag kommunicerade du med min katt Tequila. Du såg verkligen individen och det var verkligen spot on hur hon är. Jag ska ta till mig det du sa om hennes urinvägar och ska hjälpa henne med det. Tack fina du! 🙏♥️

 34. Anna says:

  går fick min äldsta katt (och indirekt jag) ta del av Anettes kunskaper.Djurkommunikation och djurhealing. Så häftig upplevelse jag fick vara med om. Och så bra min gamla katt svarade!!
  Anette är verkligen duktig och jag rekommenderar alla med djur att kontakta henne. /Anna & Dizzy

 35. Camilla says:

  Anette du är super duktig på det du gör,
  Jag känner mig mycket glad och nöjd
  Stort tack fina du för din hjälp betyder mycket för oss ,återkommer gärna kramar om 🙏🏻❤️

 36. Emma says:

  Vill tacka så mycket för tarotläggningen jag fick av fina Anette idag. Nutiden stämde på pricken, så skönt att någon kan sätta ord på ens känslor. Även tankar på framtiden stämde, ser verkligen fram emot det som komma skall. Kan varmt rekommendera Anette ❤️ kram Emma

 37. Camilla says:

  Tack för en fin vägledning där jag verkligen kan relatera till allt, du är bara bäst, glad jag funnit dig 🙏🏻💕🌸💕 tack fina du!

 38. Angelica says:

  Anette har hjälpt mig väldigt mycket det senaste. Hon är så duktig, lugn och man känner ett stort förtroende till henne när man frågar om råd och vägledning. Tack för att du hjälper mig ❤️

 39. Fatou says:

  Hej vägledning av Annette som var så duktig och kunnig! Ryser fortfarande att hon kunde se tex att jag har ett drömhus som jag har varit i och sagt : i det här huset ska jag bo mm❣ Alltid vänlig och Tack jag ska följa mitt inre och älska mig som jag är❣❣❣

 40. Linda says:

  Tack Anette för chakrabalanseringen du lottade ut och jag hade äran att vinna. Du gav mig även Healing. Jag är dig så tacksam och hade en skön stund. Känner att det fortfarande arbetar i kroppen och samtidigt känner jag en slags lättnad! Detta var behövligt! Tack 🙏🤗

 41. Elsa says:

  Tack Anette verkligen för healingen och vägledningen som jag fick utav dig! Samt Chakrabalanseringen, jag känner hur det är mer lugnare i kroppen och en tyngd har försvunnit från mina axlar! Tack så mycket, jag är riktigt nöjd med jobbet du gjorde! Tusen tack! Rekommenderar Anette starkt!

 42. Sirpa says:

  Tusen tack!🌺⚘😍För den fina avläsningen,du gjorde av våran kära Mikasa❤🐈🌺Den stämde så bra in,på hennes ”personlighet” och vi ska ta till oss det du skrev,om vad hon tänker och känner❤😍🙏Vi är så förnöjda och tacksamma.⚘❤kram🌺😍❤

 43. Karina Flores says:

  Tack Anette för en helt magisk healing med mycket upplevelser och känslor. Det var underbar och avslappnande. Min kropp behövde verkligen det och känner mig så lugn, samlad och hoppfull! 💗

 44. Anna says:

  Tack så mycket för läxan. Stämde in väldigt väl hur jag är som person, och vad jag bör tänka på under året. Rekommenderas varmt❤️

 45. Sofia says:

  Jag säger bara wow, vad hon läste av min hund på pricken! Är helt tagen. Känner mig lugn nu efter att, med hjälp av Anette fått ”kommunicera” med min bästa vän. Fick även bra råd. Rekommenderar Anette starkt! Tack för din hjälp ❤️

 46. Mikaela says:

  Tack snälla för att du hjälpte mig med katten Nemo. Han var riktigt risig men du sa vad det var och vad jag skulle ge honom. Sakta men säkert repade han sig och nu mår han som en prins!!! Tack fina ❤️❤️❤️

 47. Anna-Carin says:

  Hej fina 🦋💖
  Lämnar en liten kommentar här på din sida för att säga TACK för ditt svar 💞
  Du gjorde så mina tårar började spruta, utav glädje dock så don’t worry! 🥰
  Blev så glad av ditt svar! ♥️

 48. Martina Bergqvist says:

  Ikväll fick jag ett budskap av Anette som min katt ville säga till mig. Det var såå häftigt för allt hon skrev stämmer precis in på hur livet är för mig!
  Hur han är. Jag har tex undrat varför han är så låg, och det visade sig vara för att han är högkänslig och försöker balansera upp MIG (väldigt låg sista tiden, sjukskriven för utmattning) och att detta tog energi av honom. Att han ville jag skulle meditera (gjorde det förr) och han bad mig ta det lugnt och skapa harmoni runt mig. Ganska häftigt att det är SÅ många i min omgivning som sagt till mig att lära mig koppla av och så har jag i veckan börjat rensa hemma för att – just som han säger – behöver jag harmoni runt mig och det är det inte nu o har inte varit på ett tag.
  Min och Tusses relation kommer bli än starkare efter detta och jag är så himla nöjd med Anette! Så duktig, professionell och exakt. Tusen tack ännu en gång, jag är helt säker på att vi kommer höras igen ❤

 49. Arijeta says:

  Ställt frågor och gjort läggningar hos Anette och måste säga hon är så bra på att känna känslor ge vägledning och få fram saker . Klockren är hon och rekommenderas verkligen . Saker har hänt och ser fram emot framtiden med. ❤️🙏🌹

 50. Sandra says:

  Vann en tävling på Facebook & fick änglabudskap.
  Anette var så pricksäker i allting och sa.
  Det var verkligen wow.
  Jag vill tacka dej otroligt mkt för allt & kommer gärna tillbaka till dej fler gånger❤️

 51. Josefina Dernsjö says:

  Jag vill varmt rekommendera Anette Nyström ❤️❤️
  Jag vann en chakrabalansering. Under behandlingen kände jag vart du befann dig och ett enormt flöde som gick från tung till lätthet. Vilken befrielse. Jag behövde verkligen detta och är så tacksam för Anettes behandling ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 52. Patricia says:

  Wow that was strange. I just wrote an really long comment
  but after I clicked submit my comment didn’t appear.

  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways,
  just wanted to say wonderful blog!

 53. Alina says:

  Anette träffar pricksäkert och jag blir överväldigad och lika glad varje gång! Denna gång hade jag en vägledning med tarot för vad som ska komma, kan varmt rekomendera henne<3 en varm o saklig kvinna som sätter ord och budskap helt rätt.

 54. Sabine says:

  Fick i dag en 3 månaders läggning och då positiva ord och av en sådan ödmjuk person som jag rekommenderar starkt ❤️❤️

 55. Lisa Långberg says:

  Tusen tack Anette Nyström för 3 månadersläggningen som jag vann, den stämde väldigt väl på hur jag haft det och ser fram emot framtiden med tillförsikt och hoppas att din läggning stämmer 🙏😍

 56. Sofie Sandberg says:

  Tack för en otrolig upplevelse!
  Din chakra balansering har hjälpt mig otroligt mycket!
  Skulle absolut rekommendera Anette i fortsättningen! Helt otrolig!!🌹

 57. Sandra Rimbro says:

  Tack Anette för din kärleksläggning!
  Det var mycket som du prickade in som stämde så bra. Nu känner jag att min magkänsla har varit rätt trotts att allt varit komplicerat.
  Jag kommer ge mer feedback hur detta utvecklar sig i framtiden.

 58. Alicia says:

  Anette är fantastisk, hon gav mig ett budskap och allt kände jag igen mig i och vet nu att jag måste ändra saker och ting för att få in det nya i livet. Tack, grym på att ge budskap. ❤️

 59. Emma says:

  Idag har jag fått lite vägledning i vissa frågor som jag varit fundersam över . Raka och ärliga svar som kommer hjälpa mig massor att gå vidare. Vilken fantastisk människa du är Anette ♡ det borde finnas fler som dig. Rekommenderar dig starkt. ❤🙏

 60. Ingegerd Svensson says:

  Tack för den fina vinsten som jag fick av dig. Önskar dig all lycka med det nya året. Tack fina du och Gott nytt år önskar jag dig. Kram

 61. Taru says:

  Fick vägledning i tre månader framöver.
  Väldigt duktig på det du gör. Jag upplevde att min plan o tanke o känsla stämde in i allt jag fick svar/ bekräftelse på och lite till att tänka på.
  Rekommenderar henne varmt till alla som behöver vägledning m.m. en som är väldigt tacksam just nu ☺ jag.

 62. Linnea says:

  Jag vann hur mina 3 månader framöver kommer att se ut! Du prickade verkligen in hur jag mår och hur det är just nu! Jag är så förväntansfull med hur de resterande månaderna kommer att se ut! Tack så mycket ! ❤️😄

 63. Anna says:

  Tusen tack för vinsten. Ska bli spännande och se 😊. Beträffande min hälsa kan jag bekräfta att jag har backat jätte mycket för återhämtning ❤️❤️

 64. Jaqueline Lindahl says:

  TACK TACK o återigen ett stort TACK. Din reiki, den var upplysande vägledande och on point 👌🙏 Allt du fick fram gav mig en lättnads känsla, polletten trillade ner. Jag visste att jag hade något speciellt andligt inom mig. Det mesta har klarnat men har fortfarande mycket att lära, mycket! Anette Nyström du kan verkligen din sak.
  Tack återigen igen för att ha lättat dimman runt mig ❤
  Rekommenderar Anette till alla!
  Ljus och Kärlek 🌟🙏

 65. Marie Hanson says:

  Tack🙏🏻🦋🪶Snälla för en fantastisk tolkning.Du är så klockren o allt du sa stämmer.En jobbig o traumatisk uppväxt men många stora traumatiska upplevelser 🙈Du ser att jag är en person som ger mycket av mig❤️Utmattad sedan 2 år o kämpar med de o smärtan i kroppen efter op o olyckor.
  Ser fram emot våren🦋🌳🪶ny tändning och sommaren blir magisk för mig o mannen .
  Stort tack och kraaaaaam find DU💗

 66. Draga says:

  Tack fina Anette för min vinst i ”valfri fråga i livet” Ska ta till min alla fina orden och vägledningen. Välbehövligt och det känns redan bättre. Tack snälla 🙏♥️

 67. Lotta says:

  Vann ett budskap med runor. Jag kände att det bekräftade mitt liv och det kändes väldigt skönt.
  Kram Lotta

 68. Annelie Sandgren says:

  Tack snälla du för vinsten och för att du förmedlade vad min Älskade katt hade att säga. Blev varm i hjärtat och tog det verkligen till mig.
  Du är guld värd och jag och Lillstrumpa är jättetacksamma. ❤️

 69. Ingegerd Svensson says:

  Tack för vinsten. Allt det du sa om min häst tackar jag dig för han är helt underbar och känslan mellan oss är stark och underbar. Så tack fina du.

 70. Sussi says:

  Tack fina du för vinsten (djurkommunikation) ♥️ budskapet som du förmedla stämmer så på mina älsklingar ♥️

 71. Ines says:

  Tack Anette för andekontakt jag fick idag. Du gav mig verkligen svar på allting och mer , kände igen allt du skrev och mycket jag behövde veta som jag inte visste . Känner mig lugn och glad att få veta att personen jag förlorat finns med mig ❤️ Du är jätte duktig , kan verkligen rekommendera.

 72. Chatrine says:

  Tack, för en fantastisk vägledning! Du plockade upp exakt det som jag har gått och grubblat på. Detta utan att ens ha träffat mig innan! Stort tack! ❤️

 73. Lotta says:

  Jag fick en vägledning för augusti.
  Det var välbehövligt och mycke intressant
  Kram å tack till Anette

 74. Helene Molander says:

  I dag har jag vunnit en vägledning av Anette ❤️ Ett stort tack och jag ser verkligen fram emot en fin Augusti 🙏❤️ Tack kram

 75. Gun-Marie Hannu says:

  Jag vann en vägledning av Anette. Tack för din träffsäkra vägledning som är viktig och ger mig framtidstro.

 76. Therese Svanberg says:

  Tack Anette för läggningen jag vann ☺
  Det stämde bra och du gav mig hopp om att saker kommer lösa sig med rätt människor runt mig och lite tro på mig själv. Tusen tack för att du fick mig att våga ta steget mot en dröm. Kram Therese

 77. Susanne Hakala says:

  Jag vann November läggning, o tack för den!❤…det var mina tankar..men DINA ord..känns härligt..Tack Anette.🙏😇

 78. S.sa says:

  Anette läste av en bild på en person. Allt hon skrev stämde till punkt och prick. Riktig grymt! Rekommenderar Anette! En av dom bästa! 🤩🧿

 79. Helena says:

  Idag har jag fått en kärleksläggning av fina Anette🙏 Känndes heelt rätt allt det hon skrev om mig❤ Det stämmer helt och hållet! Hon är såå duktig på det hon kan och gör🙏 Tack snälla för hoppet du ger mig❤❤

 80. Sara says:

  Snart tre månader sedan jag fick vägledning. Jag har tagit in och reflekterat, vägledningen berör både hjärta och själ, så mycket stämde och stämmer. Anette är fantastisk och jag rekommenderar verkligen henne till alla med hela mitt hjärta ❤!

 81. Mia says:

  Jag är tacksam utan gränser för vad Anette❤ gjort för mig. Hon är väldigt professionell, träffsäker och sprider ett lugn som ger trygghet. Jag är så oändligt tacksam att jag kom i kontakt med Anette. Hon har hjälpt mig på många olika plan i en väldigt tuff tid i mitt liv. Med healing som lindrar och läker, med rådgivning och vägledning i rätt riktning. Tusen tack för allt.❤

  Ljus värme och massa kärlek från mig./Mia

 82. Maria says:

  Tack för min vinst av en fråga jg fick ställa. Nu väntar jg på att det blir som du sa.
  Ljus o värme o kärlek
  /maria

 83. Pernilla says:

  Jag hade turen att vinna ett svar på en valfri fråga på påskafton🙏 Fina Anette Nyström gav mig ett mycket fint svar och en tro på framtiden🥰 tack snälla 🙏

 84. Sofia says:

  En ny erfarenhet för mig. Chakrabehandling och healing. Går igenom en svår tid nu. Och healingen fick mig att må bättre. Och många svar på mina inre frågor. Tack Anett, du är fantastisk! 🩷🩷🩷

 85. Malin says:

  Har fått vägledning av Anette och det hon såg stämde in i precis allt. Hon tittade fram till juni och jag är så tacksam för hennes gåvor och hjälp hon varit genom åren. Är det något man undrar över och behöver veta, då har Anette alltid det ”rätta” korten på bordet. Tack finaste du ❤️

 86. Marica says:

  Under dagens healing uppstod en känsla av en bubbla där bara jag fanns i en stillhet. Det kändes tryggt att få healing av Anette ♥️
  Efter healingen gav Anette mig hennes noteringar om vad min kropp behöver just nu för hjälp och det är jag tacksam för.
  Just nu känner jag mig utvilad och lugn i sinnet
  Tack Anette Nyström 🩶

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *